page contents

Kattesand Best I Test [2019]

Vet du hva..?

I denne testen har vi funnet ut at kvalitet ikke trenger å være dyreste..

Les hele testen for å finn ut hvilken type sand som er best!

Kattesand best i test

Det er noen ting å huske på når man skal kjøpe kattesand, fra hvor bra de er til å samle opp til hvor bra prisen er. Det vil vel aldri skje at katten din kommer til å klage på kvaliteten til kattesanden, men om ikke sanden har en viss standard kan det bli litt ubehaglig for katten din. Så den hårete lille vennen din fortjener at du invisterer litt tid til å undersøke hva som er bra og at du spanderer litt kvalitet på denne sanden.

Vi har utforsket markedet og undersøkt hvilke produkter som finnes og hvilke produkter som er bra. For å gi dere en bedre forståelse på hva dere burde se etter og hva. Så uten å kaste bort noe mer tid, her

Beste Kattesand

LongLife Hygieniske katteperler

Cat&Rina «Kattesand» er av hygienisk og bakteriestatisk silikon. Denne er ekstra holdbar, og 5,5l av Longlife kattesand tilsvarer bruken av 45l tradisjonell kattesand. En svært hygienisk, støvfri kattesand som ikke fester seg i kattens pels eller poter. Væske absorberes raskt for å unngå utviklingen av vond lukt.

 

Fyll kattedoen med ca 3cm av disse katteperlene. 1 pose Long Life varer ca 1 mnd for en medium stor katt.

Tigerino Nuggies Ultra kattesand - Frisk duft

Tigerino er et kjent merke i dyreverden og de leverer alltid gode produkter også kattesand. Dette er klumpende sand og også denne er laget i Tyskland. Det som skiller denne ut fra de vanlig produktene er at kattesanden er erstattet med 100%  naturlig leiere! Ja, du leste riktig, leire.

Tigerino kattesand

Tigerino Nuggies er også støvfri som gir en behaglig opplevelse når man tømmer kattedoen. Den føles også kompakt og hygenisk, dette er nemlig en klumpesand som binder veldig, veldig bra. Dette er for at denne leiren har god sugekraft, hele 4x mer enn vanlig kattesand.

Denne katteleiren har også tilsatt en lukt som dufter våren. Dette gjør det litt mer trivlig å gå inn på rommet der kattedoen står. Isteden for sur lukt produsere denne en frisk og god lukt!

Sanicat Oxygen Power Clumping

Sanicat bruker et innovativt og effektivt system som kalles aktivt oksygen for å desinfisere totalt og konstant. Dette resulterer i at bakteriene blir drept momentant og ubehaglig lukt blir ikke et problem.

Det er også lukt på denne sanden, den lukter Marseillesåpe. Greit å huse på at denne sanden støver litt, men ikke mye. Den har høy absorpsjonskraft faktisk  opptil 240% av egenvekt

Klumpene som oppstår er lette å fjerne slik at toalettet er hygienisk og katten kan føle seg vel.

 

Sanicat kattesand

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR