page contents

Kattesand Best I Test [2018]

Vet du hva..?

I denne testen har vi funnet ut at kvalitet ikke trenger å være det dyreste..

Les hele testen for å finn ut hvilken type sand som er best!

Kattesand best i test

Det er noen ting å huske på når man skal kjøpe kattesand, fra hvor bra de er til å samle opp til hvor bra prisen er. Det vil vel aldri skje at katten din kommer til å klage på kvaliteten til kattesanden, men om ikke sanden har en viss standard kan det bli litt ubehaglig for katten din. Så den hårete lille vennen din fortjener at du invisterer litt tid til å undersøke hva som er bra og at du spanderer litt kvalitet på denne sanden.

Vi har utforsket markedet og undersøkt hvilke produkter som finnes og hvilke produkter som er bra. For å gi dere en bedre forståelse på hva dere burde se etter og hva. Så uten å kaste bort noe mer tid, her

 

Beste Kattesand

 

Little & Bigger Kattesand Woodyloo 10 liter

Little & Bigger

Dette er et produkt der sanden er erstattet med trepellets som er 100% nedbrytsbard. Dette produktet er både bærekraftig og miljøvennlig. Det funker også svært bra noe som gjør dette produktet til en av testens beste. Kattesanden er produsert i Tyskland og er et miljøprodukt. Denne sanden eller trepellets er av svært høy kvalitet og katten din vil trives med dette produktet.

Med tre som «sand» slipper du støvet vanlig kattesand gir. Støvet fra kattesanden kan være både ubehaglig og irriterende, men med dette produktet trenger du ikke å tenke på støv eller små partikkler som flyer gjennom rommet.

Innpakkningen er også miljøvennlig og 100% nedbrytsbart. Vi syntes også desginet er morsomt og enkelt for de som bryr seg om den slags

 

Tigerino Nuggies Ultra kattesand – Frisk duft

Tigerino kattesand

Tigerino er et kjent merke i dyreverden og de leverer alltid gode produkter også kattesand. Dette er klumpende sand og også denne er laget i Tyskland. Det som skiller denne ut fra de vanlig produktene er at kattesanden er erstattet med 100%  naturlig leiere! Ja, du leste riktig, leire.

 

 

Tigerino Nuggies er også støvfri som gir en behaglig opplevelse når man tømmer kattedoen. Den føles også kompakt og hygenisk, dette er nemlig en klumpesand som binder veldig, veldig bra. Dette er for at denne leiren har god sugekraft, hele 4x mer enn vanlig kattesand.

Denne katteleiren har også tilsatt en lukt som dufter våren. Dette gjør det litt mer trivlig å gå inn på rommet der kattedoen står. Isteden for sur lukt produsere denne en frisk og god lukt!

 

Sanicat Oxygen Power Clumping

Sanicat kattesand

Sanicat bruker et innovativt og effektivt system som kalles aktivt oksygen for å desinfisere totalt og konstant. Dette resulterer i at bakteriene blir drept momentant og ubehaglig lukt blir ikke et problem.

 

Det er også lukt på denne sanden, den lukter Marseillesåpe. Greit å huse på at denne sanden støver litt, men ikke mye. Den har høy absorpsjonskraft faktisk  opptil 240% av egenvekt

Klumpene som oppstår er lette å fjerne slik at toalettet er hygienisk og katten kan føle seg vel.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR