Den Beste Kattesengen 2021!

En katt sover, ligger og slapper av store deler av døgnet. En gjennomsnitt katt tilbringer rundt 2/3 av livet i sovende tilstand! 

For å prøve å sette deg i perspektiv. Når du endelig kommer hjem for å slappe av setter du deg ned i enten, en god stol, en god sofa eller legger deg i god seng.

Da vet du også betydningen av hvor viktig det er å ha en god sofa, god seng.. osv. 

For katten din er det akkurat det samme, men det er 1 forskjell. En god katteseng kan være alle en sofa, stol og seng i ett! Gi katten din en oppmerksomhet og spander en god katteseng på den.

Hvorfor er katteseng viktig?

Katten din trenger et sted den føler er sitt eget. Akkurat det samme som barn og ungdom gjør når de bor hjemme, de har et eget rom. 

En katteseng eller en kattehule vil være noe som kun tilhører katten din og det skjønner den. Dette vil fungere som et rom og vil gjøre katten din trygg, varm og fornøyd.

Det er ikke noe katter hater mer enn forandringer og i vanlig hjem i dag forandrer vi mye. Vi pusser opp, bytter møbler og pynter opp hjemme i forskjellige årstider og høytider. 

Derfor er det viktig at katten har noe som aldri forandrer seg og som er deres eget, nemlig en katteseng eller to! Legg de rundt og gjerne der katten din allerede liker å liker, da vil denne sengen fort bli en stor suksess.

Pass å gi litt «rom» til katten din når den benytter seg av å ligge i kattesengen. kanskje dette kan bli dens fristed hvor ingen rører eller forstyrrer katten.  Det vil forsterke og oppfordre katten til å bruke kattesengen samtidig som det gjør den veldig fornøyd.

Dette bør du tenke på

Kattens atferd

Liker katten din å krølle seg inn i trange steder? Eller får katten din klaustrofobi og vil ligge høyt oppe hvor den har kontroll?

Kattesengen vår åpner opp for begge muligheter. Den kan både benyttes som katteseng eller kattehule.

Ofte liker katter å krølle seg inn slik at halen går rundt deres egen kropp. Dette gjør de av instinkt både for å beskytte indre viktige organer og for å holde varmen. Med en sirkulær utformet kattehule faller dette seg naturlig og som du ser på bildene passer det som hånd i hanske.

Materialer

Sengen er laget av 100% naturlig ull og er på ingen måte skadelig for katten din. Med ull vil katten føle et mykt og komfortabel underlag den elsker å krølle seg inn i.

Det ikke mange tenker på er at ull puster og kjøler like bra som den varmer om sommeren. Dette gjør denne kattesengen til en helårs seng. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *